Agenda

Laatste nieuws

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging? Geef dan u gegevens door via onderstaande formulier:

Rock and Roll

Rock and Roll-avond – 3 september 2010

ATG beschikbaar gestelde tent aan de Peersteeg ging men vrijdagavond 3 september 2010 terug in de tijd. Enkele leden hadden zich uitgedost met prachtige jurken en een enkele man had een rock and roll-blouse uit de kast gehaald. Bert-Jan van Steenis en Marcel van der Meijden hadden hun oldtimers als blikvanger bij de ingang geparkeerd. Oude brommers waren door Tonnie van der Meijden neergezet en onze eigen Dittie had een nostalgisch hoekje ingericht met een oude platenspeler, radio, tv, singeltjes, Libelle’s uit die jaren, etc.

De band “Johnny and the good fellows” bracht met hun muziek de sfeer van de jaren van weleer terug en er werd door jong en oud gedanst. “The aces of swing” hebben een spectaculaire dansdemonstratie laten zien. Ook heeft de dansgroep een workshop “huckelbuck” gegeven. Natuurlijk heeft ons eigen mannenkoor, Jaap en Dittie hun bijdrage aan de avond geleverd.

Ook de winnaars van de playbackshow van de feestweek, zes meiden en een jongen met een lied uit “grease”, hebben dit passende optreden nogmaals vertoond. Dit alles bij elkaar was het concept voor een geweldig rock and roll-feest!

rockenroll rockenroll1

 

 

 

 


Onze vereniging

De historische vereniging "Den Ouden Dijk" te Herwijnen werd op 28 juni 1996 opgericht.


Meer weten

Adres

p/a Burg. Gaarlandstraat 19

4205 CA Gorinchem

06-24976105

info@denoudendijk.nl

IBAN: NL66RABO0366712314

Back to top