Agenda

Laatste nieuws

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging? Geef dan u gegevens door via onderstaande formulier:

Bestuur

Huidig bestuur:

Voorzitter: Joop Kwakernaak
Vice voorzitter: Dittie van Zee
Secretaris: Marjan van Ooijen
Penningmeester: Dick Klein Geltink
Bestuursleden: Hennie van Wijk (ledenadministratie), Dick Hak, Gijs Bok

  
V.l.n.r.: Gijs Bok, Joop Kwakernaak, Hennie van Wijk-van der Meijden, Dittie van Zee-van Arendonk en Marjan van Ooijen. Zittend links Dick KleinGeltink en rechts Dick Hak.
                                                                     
Overzicht bestuurswisselingen:
Na de oprichting in 1996 werden de bestuursfuncties als volgt verdeeld: voorzitter Marinus van Maaren; secretaris Rieneke van Dongen; penningmeester Joop Kwakernaak en als algemene bestuursleden Dittie van Zee-van Arendonk en Jaap de Kock. Een bestuurswisseling en uitbreiding vond plaats door Marjan van Ooijen die in 1997 het secretariaat overnam. In 1999 werd het bestuur versterkt door Carin Vos-Bok en Gijs Bok. In april 2008 heeft het bestuur afscheid genomen van Jaap de Kock en een goede vervanger gevonden in de persoon van Gerrit Sterrenberg. Na het vertrek van Carin Vos in 2010 heeft Hennie van Wijk plaatsgenomen in het bestuur. Gijs Bok heeft het bestuur in 2011 verlaten. Het overlijden van Marinus van Maaren in januari 2012, die vanaf de oprichting voorzitter van de vereniging is geweest, is een groot verlies voor de vereniging geweest.  Per 18 april 2012 was het bestuur weer compleet door toetreding van Marianne van Maaren en Dick Hak. De laatste wijziging is het bestuur is van de ledenvergadering op 17 april 2013. Gerrit Sterrenberg nam afscheid en zijn plaats is opgevuld door Dick Klein Geltink.

Redactie verenigingsblad:
Dick Hak
Joop Kwakernaak
Marjan van Ooijen (opmaak/lay-out)

Verspreiding verenigingsblad:
Hennie van Wijk

Foto-archief:
Jaap de Kock (tel. 0418 – 58 13 91 / j.dekock@live.nl)
Dick Hak (d.hak59@upcmail.nl)

Beheer website:
Carin Vos (info@denoudendijk.nl)

Kennisgeving overlijden
Hierbij stellen wij u in kennis van het overlijden van onze voorzitter Marinus van Maaren op 10 januari 2012 op de leeftijd van bijna 62 jaar. 

Lees verder ->

Koninklijke Onderscheiding
Tijdens de traditionele lintjesregen op vrijdag 29 april 2011 is de oprichter van  historische vereniging “Den Ouden Dijk”, de heer Marinus van Maaren, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees verder ->


Onze vereniging

De historische vereniging "Den Ouden Dijk" te Herwijnen werd op 28 juni 1996 opgericht.


Meer weten

Adres

p/a Burg. Gaarlandstraat 19

4205 CA Gorinchem

06-24976105

info@denoudendijk.nl

IBAN: NL66RABO0366712314

Back to top