Agenda

Laatste nieuws

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging? Geef dan u gegevens door via onderstaande formulier:

Stem op ons! Rabobank “een aandeel in de Betuwe”

  • 02-06-15

Draagt u onze vereniging een warm hart toe? Als u lid bent van Rabobank West Betuwe ontvangt u een mail met als onderwerp: Breng uw stem uit voor de verdeling van het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Voor dit fonds hebben verenigingen en stichtingen een project mogen indienen. Ook de Historische Vereniging heeft dit gedaan en heeft het Historische Oogstfeest, dat we op zaterdag 22 augustus weer organiseren, aangemeld.

Hoe meer stemmen ons project krijgt hoe hoger de bijdrage uit het fonds voor het Historische Oogstfeest zal zijn. Wij vinden het fijn als u op ons project stemt!
Hoe kunt u stemmen? Dit kan alleen als u lid bent van Rabobank West Betuwe. Als u de mail om te stemmen heeft ontvangen klikt u op “breng hier direct uw stem uit”, onder het kopje “de bestedingsdoelen” ziet u 4 oranje buttons. Ons project staat onder “Cultureel”, het vierde evenement van links boven "historische vereniging "Den Ouden Dijk". Dit klikt u aan en dan vervolgens op de oranje button "breng uw stem uit". Dan heeft u gestemd. Alvast hartelijk bedankt voor het uitbrengen van uw stem op ons project!

Geen mail ontvangen maar toch lid bij deze Rabobank, kijkt u dan op https://www.rabowestbetuweleden.nl/ voor meer informatie over het stemmen.
Stemmen kan tot 30 juni a.s.


Onze vereniging

De historische vereniging "Den Ouden Dijk" te Herwijnen werd op 28 juni 1996 opgericht.


Meer weten

Adres

p/a Burg. Gaarlandstraat 19

4205 CA Gorinchem

06-24976105

info@denoudendijk.nl

IBAN: NL66RABO0366712314

Back to top