Agenda

Laatste nieuws

Lid worden?

Wilt u lid worden van onze vereniging? Geef dan u gegevens door via onderstaande formulier:

Herwijnen in fietsroute

  • 16-05-15

In de fietsroute “Dwalen door het Waallandschap” zijn de filmpjes van Willy, Hans en Heiltje te zien en te beluisteren. Ze vertellen op de Waaldijk in drie buurtschappen (’t Rot, Kerkeneind en Boveneind) over o.a. de huisjes in ’t Rot, de steenfabrieken, de Waal en het oude centrum van Herwijnen. De ‘Dwaalroute’ is 75 km lang en neemt de fietser mee langs locaties waar interacties tussen mens en het weerbarstige Waalwater tastbaar aanwezig zijn. De route bevat 20 highlights (waarvan er dus 3 in Herwijnen zijn opgenomen!).

De (fiets)route is te vinden in de app “Beleefroutes”. Je kunt de app gratis downloaden. Hoe gaat het in zijn werk? Waar u een wifi verbinding heeft, downloadt u de app ‘Beleefroutes’ op uw smartphone of tablet. Na het openen van deze app, zoekt u in de routes naar: ‘Dwalen door het Waallandschap’. Om deze vervolgens te downloaden. De route komt dan in ‘mijn routes’ te staan. Hierna heeft u geen internet verbinding meer nodig.

De app is beschikbaar in de appstore en playstore maar is ook via de site http://www.beleefroutes.nl/  te downloaden.  Dwaalroutes heeft ook een eigen facebookpagina: https://www.facebook.com/dwaalroutes

Klik hier voor de foto's die zijn gemaakt bij de filmopnames of klik hier voor de filmpjes!


Onze vereniging

De historische vereniging "Den Ouden Dijk" te Herwijnen werd op 28 juni 1996 opgericht.


Meer weten

Adres

p/a Burg. Gaarlandstraat 19

4205 CA Gorinchem

06-24976105

info@denoudendijk.nl

IBAN: NL66RABO0366712314

Back to top